INFORMATION OM VILLKOR OCH GDPR

För att kunna ta del av era bilder behöver ni registrera ert barns namn, förskola, avdelning samt ett mobilnummer.
E-post är frivilligt.
När bilderna är klara skickar vi ut ett sms med inloggningsuppgifter för skolfotoweb.se Där ser ni era bilder och kan beställa det ni önskar. Har ni flera barn ange gärna samma mobilnummer så hamnar alla bilder på samma login/lösen. Föräldrar som inte bor tillsammans kan registrera var för sig och erhåller då egna, unika inloggningsuppgifter.

NÄR SKA JAG REGISTRERA?

Ni kan registrera omedelbart. Snabbare registrering = snabbare tillgång till bilderna.

DROP-IN

För er som missar förskolefotograferingen eller för er vars förskola inte fotograferar enskilda bilder finns möjligheten att komma till studion på Skolgatan 12. Följ Fotogruppen på Facebook så kommer tiderna upp som evenemang.

VAD GÄLLER VID REGISTRERINGEN?

Ni godkänner att vi lägger upp bilderna på skolfotoweb.se. Bilderna är ej namnade och därför ej sökbara. Kunden förbinder sig ej till något köp. Ni får tillgång till bilderna på skolfotoweb.se och kan köpa det ni vill. Vi lämnar ej ut uppgifter till tredje part. Era uppgifter kommer bara att användas för information från fotografen. Har ni inte möjlighet att lämna ett mobilnummer kontaktar ni oss på 070-547 19 97 så hjälper vi er. Dina bilder och personuppgifter är lösenordsskyddade och är kopplat till max 2 mobilnummer som du själv registrerar. Mobilnumren används endast för sms-information angående dina bilder. Bilder och personuppgifter lagras i 2 år på www.skolfotoweb.se därefter raderas allt. Har du däremot gjort en beställning måste bilder och personuppgifter lagras i 7 år enligt bokföringslagen och finns då tillgängliga för dig om du vill beställa något mer. Vill ni bli raderade ur vårt system så hör ni av er på jan-erik@fotogruppen.se så fixar vi det inom 30 dagar.


Tillbaka